NummerpladerneAlle danske nummerplader

Hvornår skal man ringe til en trækvogn

Det kan hurtigt ødelægge din dag. Du kører ned ad en travl motorvej, og pludselig bliver din bil overophedet. Eller endnu værre, du er involveret i en ulykke, og din bil er deaktiveret. Hvad gør du så? Find en professionel, autoriseret bugseringsservice. Prisen er betydelig, selv for en grundlæggende kortdistance slæb, men prisen er det værd. Hvis du selv forsøger at bugsere dit køretøj, pådrager du dig det ansvar, der er forbundet med det. Du risikerer også at beskadige dit køretøj yderligere.

De fleste områder, selv landdistrikterne, har mindst én 24 timers bugsering. Disse trækvogne kan reagere på din placering og få dig og dit køretøj til et sikkert sted, inklusive et værksted. Du har ret til at få dit køretøj bugseret til den butik, du vælger, men husk på, at de fleste bugseringsfirmaer opkræver ekstra penge for yderligere kilometer.

Selvom det kan være en ekstra byrde for din pengepung, er det en nødvendighed at hyre et professionelt bugseringsfirma. Det fritager dig for ethvert ansvar, der opstår i forbindelse med transporten af dit køretøj, og sikrer også, at dit køretøj ikke bliver yderligere beskadiget. De fleste forsikringer indeholder en bestemmelse til dækning af nødvendige slæber.